רכיבים
- 3 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות קוקוס
למלית:
- 1 קצפת צמחית כשרה לפסח
- 250 גרם שוקולד מריר איכותי
אופן הכנת קונכיות קוקוס במילוי שוקולד:
1. בקערת המיקסר, מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף ולאט לאט מוסיפים את הסוכר עד קבלת קצף יציב. בהדרגה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב. אם התערובת אינה סמיכה מספיק, מוסיפים עוד קצת קוקוס.
2. משמנים קלות תבנית עם 6 שקעים, ממלאים בכל שקע מתערובת הקוקוס, ומהדקים היטב לדפנות כל שקע ויוצרים במרכז גומה יפה למילוי.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שקונכיות הקוקוס מזהיבות בשוליים. מקררים מעט ומחלצים אותן בעדינות מהתבנית.
4. בבן מארי מחממים את הקצפת הצמחית, מוסיפים את השוקולד, ממיסים היטב וממלאים כל גביע קוקוס בשוקולד המומס. ניתן להוסיף מעל פירות טריים חתוכים ו/או כדור גלידה מעל / בצד.