זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם קוקוס יבש
- 240 מ"ל שמנת צמחית
- 200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את השמנת הצמחית (ללא הקצפה, ערבוב פשוט) עם הקוקוס. אם התערובת דביקה מדי, מוסיפים עוד קצת קוקוס.
2. מגלגלים מהעיסה כדורים בגודל שווה.
3. ממיסים את השוקולד בבן מארי או בפולסים קצרים במיקרוגל, נועצים שיפוד בכל כדור וטובלים בשוקולד המומס. את הכדורים המוכנים מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, עם רווחים זה מזה ומקפיאים עד להתייצבות.
אין לכם כוח לעבוד קשה? סדרו את כל הכדורים בתבנית גדולה, בשכבה אחת, וזלפו מעל את השוקולד המומס בעזרת כף. אופציה נוספת היא לוותר לגמרי על השוקולד.