זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כוס מים
- 1 כף מיץ לימון
- 350 גרם שקדים לא קלויים
- 1 כף שמן לשימון התבנית
אופן הכנת חטיף קרמל שקדים:
1. ממיסים בסיר על אש בינונית את הסוכר והמים, תוך ערבוב, עד לקבלת קרמל זהוב.
2. מוסיפים את השקדים בשלמותם לסיר ומערבבים היטב.
3. משמנים תבנית בכף שמן, יוצקים את השקדים המקורמלים לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. מעבירים למקרר, עד לצינון מלא.
4. חותכים את תכולת התבנית למלבנים צרים או שוברים לחתיכות.