זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
רכיבים
- 100 גרם אגוזי מלך
- 100 גרם שקדים גולמיים (לא מומלחים ולא קלויים)
- 150 גרם תמרים מגולענים
- 20 שקדים קלויים
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן אגוזים
- 1/2 כוס אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את אגוזי המלך, השקדים (הגולמיים) והתמרים עד לקבלת עיסה עם מרקם גס.
2. יוצרים מהעיסה כדורים בגודל של אגוז מלך ומטמינים באמצע של כל אחד מהם שקד קלוי. מסדרים את כל הכדורים בתבנית, בשכבה אחת, מכסים ומקפיאים למשך 30 דקות.
3. בבאן מארי או בפולסים קצרים במיקרוגל, ממיסים את השוקולד עם השמן.
4. מסדרים את הכדורים על רשת, יוצקים מעל את השוקולד ומפזרים את אגוזי המלך הגרוסים. מעבירים למקרר לשעה להתייצבות לפני ההגשה.