2 תבניות אינגליש קייק או כ-10 תבניות אישיות
המרכיבים:
- 2 מכלים (500) מ"ל שמנת פרווה להקצפה
- 1 צנצנת ממרח לוטוס
לתחתית:
- עוגיות לוטוס שבורות גס
לעיטור:
- עוגיות לוטוס שבורות גס
- או שוקולד מריר מומס
ההכנה:
1. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מחממים קלות את ממרח הלוטוס במיקרו או מניחים את הממרח בקערת מים חמים, כך שיהיה מעט נוזלי אך לא חם. מוסיפים את ממרח הלוטוס אל הקצפת בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
2. יוצקים לתבניות אינגליש קייק מצופות בניילון נצמד או לתבניות סיליקון אישיות. מפזרים מעל את העוגיות השבורות, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ללילה.
3. להגשה: מסירים את הניילון הנצמד, מחלצים מהתבנית ומסירים את ציפוי הניילון הנצמד הנוסף (אם יש) .
מפזרים מעל עוגיות לוטוס שבורות או יוצקים שוקולד מומס ומגישים.