כיכר השבת

לא תאמינו כמה זה קל: גלידה ביתית

החיים שלכם עומדים להתחלק לשניים: לפני שהכרתם את הטריק המביך בפשטותו להכנת גלידה ביתית מהירה, ואחרי שנכנסתם למתכון הזה. מתכון לגלידה ביתית מהירה, ללא מכונה (מתכונים, אוכל)

| 24 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 בננות
  • 1/4 1 כוסות חלב (300 מ"ל)
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס או 50 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן הכנת גלידה ביתית מהירה:

רגע לפני: החיים שלכם עומדים להתחלק לשניים: לפני שהכרתם את הטריק המביך בפשטותו להכנת גלידה ביתית מהירה, ואחרי שנכנסתם למתכון הזה. מתכון לגלידה ביתית מהירה, ללא מכונה. מה הטריק מאחורי ההכנה המהירה? בננות קפואות.

• פורסים את הבננות לעיגולים, מעבירים לקערה ומכניסים להקפאה למשך 3 שעות לפחות, עד שיהיו קפואות לחלוטין.

• מעבירים את פרוסות הבננות הקפואות למעבד מזון, ומעבדים אותן בשלושה פולסים קצרים - לוחצים על כפתור המעבד, סופרים 3 שניות ומשחררים. חוזרים על הפעולה הזו 3 פעמים עד שהבננות מתפוררות.

• מערבבים את הסוכר והחלב, מערבלים בעדינות את שברי הבננות הקפואות ויוצקים בהדרגה למעבד המזון את החלב הממותק, עד לקבלת קרם גלידה סמיך, משחתי וקר.

• מוסיפים את השוקולד צ'יפס או השוקולד הקצוץ, ומאחדים אותם עם הגלידה בשני פולסים קצרים. ניתן להחליף את השוקולד בפירות יבשים קצוצים, שברי אגוזים או כל תוספת אהובה אחרת.

• מעבירים לכוסות הגשה, אם יש לכם זמן, תוכלו ליצוק מעל שוקולד מומס, לגלף שוקולד, לפזר שברי אגוזים ולקשט בדובדבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

24 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
14
ניסיתי להכין *פעמיים*, ופשוט לא הצליח, נהיה דליל מאוד... חבל על החומרים שלכם! לא ממש ממליצה.....
יהלי כהן
13
שלום ותודה מראש איש אשר כמוני שלא אוהב בננות, מה ניתן לשים במקום?
יעקב
12
מישהו יודע? מענין אותי לדעת אם יכול לצאת טוב אותו דבר עם פירות אחרים כמו תותים/מנגו/אננס קפואים כמובן?
מתוקית
אכן כן. כל הצמחונים עושים גלידות מפירות קפואים. זה טעים בטירוף, ובלי תחושה של מתיקות מיותרת. והצבעים- טבעיים.
יאמי

הצגת כל התגובות

11
זה ניראה לא הגיוני אבל מי שניסה והצליח לוי אז הוא גאוני (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלמה
10
ממדמכךמנדלףכחנמדD:ךענמ
יח
9
זה נראה טעים..
הודיה
8
האם זה מסוג הגלידות שאפשר להקפיא לאורך זמן? תודה רבה ולילה טוב
תירנית
7
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
פז
6
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלי
5
נהדרת, אלא שיש לאכול מיד, אחרת מתפרק. אי אפשר לשמור לעוד כמה שעות או למחר. (לא ניסיתי להקפיא)
מנסיון
4
זה לא צורת אכילתו (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יצחק
3
יצא פיצוץ עוד קצת סוכר
דקל
2
גם קל וגם נראה ט ע י ם !!!!
פרץ ריקי
1
אבל בסדר, רצוי עוד סוכר P:
...
קינוחים