רכיבים
- 300 גרם ממרח חומוס
- 500 גרם בשר טחון מופשר
- 1 בצל גדול
- 3 שיני שום
- 1/2 פלפל חריף
- 1/2 כפית כמון
- קמצוץ כורכום
- 1 כפית שטוחה מלח
- מעט פלפל שחור
- 3 כפות שמן
אופן הכנת חומוס בשר:
רגע לפני: לא צריך לצאת מהבית כדי ליהנות ממנת חומוס טובה: מתכון לחומוס עם בשר מתובל שכיף לנגב עם פיתה חמה. ארוחת ביניים בשרית, קלאסיקה מהמטבח הים תיכוני.
• קוצצים את הבצל דק דק, כותשים את שיני השום וקוצצים את הפלפל החריף.
• מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.
• מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ כדי לפורר את הבשר.
• לאחר 5 דקות, מוסיפים את הפלפל הקצוץ והשום הכתוש. מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
אופן ההגשה: משטחים את החומוס בצלחת הגשה, ובמרכז מניחים מספר כפות מתערובת הבשר המתובל. ניתן לזלף מעל מעט שמן זית ולפזר פטרוזיליה קצוצה. מגישים עם פיתות חמות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות