תוספת חלבית מושלמת

אוטוטו שבועות בפתח ואנחנו רוצות לפאר את סעודת החג בתוספת חלבית פיקנטית. התוספת הנוכחית תרשים בטעמה המשובח ובמראה הייחודי שלה וכמו תמיד המתכון קל להכנה- מוזמנים להתנסות (אוכל ומתכונים).  

3
| |

מה נאכל היום?

כן, אנחנו יודעים. כרוב ואטריות ביחד? נשמע כמו שילוב הזוי ומנותק. אבל תתפלאו, המנה הזו מהממת את כל מי שמנסה אותה. זה בטח קשור לתוספת הפרמזן, הפלפל השחור ונגיעות הלימון שבה... או אולי בכלל לעובדה שהיא מוכנה לאכילה תוך 15 דקות בלבד! (מתכונים, אוכל)

1
| |

מה נאכל היום?

קומבינציית הפסטה, חזה עוף, פסטו ועגבניות מיובשות הזו קלה וטעימה. תוכלו להשתמש עבורה בשאריות של עוף משבת ורוטב פסטו ביתי ישביח אותה, אבל יוסיף לזמן ההכנה, אז לשיקולכם. צוותו לה לחם פריך וסלט מרענן והרי לכם ארוחת ערב נהדרת (מתכונים, אוכל)

1
| |

מה נאכל היום?

פסטה בסגנון קאצ'ו א פפה ידועה בזכות המרכיבים המועטים והתוצאות המשגעות שלה - אבל קשה יותר להגיע אליהן ממה שנראה על הנייר. אבל הקאצ'ו א פפה ומאק אנד צ'יז הזו, מנגד, תמיד מצליחה. היא עמוסה בפלפל שחור ושפע של פרמזן כיאה לקלאסיקה והבשמל - רוטב לבן שמסמיך באמצעות קמח וחמאה - הוא המפתח להכנת מק אנד צ'יז חסין תקלות שהוא קרמי וגבינתי, אך לא נשבר או הופך לשומני בחום. אל תדלגו על קליית הפלפל השחור; זה הסוד לפתיחת ים טעם (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

אם יש לכם פלפלים ובצל, אתם יכולים להכין את הפסטה הזו, עם פריטים שבוודאות שוכנים במזווה שלכם - והכל בכלי אחד. לאחר שהפלפלים והבצל מוקפצים ונהיים רכים ועסיסיים, הפסטה מבושלת ממש באותה מחבת. בקיצור, חגיגה. גם טעים וגם נעים (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

מק אנד צ'יז = מקרוני וגבינה - מנה אמריקאית מובהקת, המכילה פסטה מבושלת, רוטב חלבי מוקרם ופירורי לחם מעל. ביסודה, היא לא משהו שרופא המשפחה שלכם היה ממליץ עליו, אבל כל כך מנחמת, שחבל לוותר עליה. ולכן הפכנו אותה ל'מושחתת בקטנה', עם פירורי לחם ואטריות מחיטה מלאה, חלב וגבינה דלי שומן ופחות חמאה וכמובן, זו רק הצעה - תוכלו לשחק עם המרכיבים בהתאם למה שיש לכם במזווה (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

אם אתם עדיין מוסיפים שמנת לרוטב כדי להקרים אותו - כדאי שתפסיקו. באיטליה מסמיכים את הרוטב עם חמאה, גבינות, חלמונים ואף עם מי הפסטה (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

טעמנו (וגם אתם, מן הסתם) המוני מתכונים של פסטה מוקרמת ולטעמנו, זה הכי טוב. אין בו יותר מדי, אבל יש בו הכל: כמה מצרכים בסיסיים, מינונים נכונים והתוצאה? מנה שהיא תענוג לחך (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

פסטה עם פטריות? נמאס. פסטה עם פטריות וחצילים? הו, זה כבר סיפור אחר. שימו לב: לצורך המנה הטעימה והמעניינת הזו ניתן להשתמש בקוביות חצילים מוכנות שנותרו לכם מהסלטים של שבת ורק לטגן קלות טרם ההגשה (מתכונים, אוכל)

|

באנו לשדרג

אנחנו מעריצים גדולים של פשטידות מלוחות ובמיוחד של המתכון האולטימטיבי הזה לפשטידת פסטה טעימה ומרשימה בטירוף. (כאילו, ממש מרשימה.) אבל סמכו עלינו כשאנחנו אומרים שהיא קלה להרכבה (מתכונים, אוכל)

|

מה נאכל היום?

הרוטב של הפסטה הירוקה הזו דומה לפסטו באופן הכנתו, אבל שונה בטעמי השום ועשבי התיבול. התערובת המדויקת של עשבי התיבול שבה תשתמשו לא צריכה להיות מדויקת, אבל שילוב של בזיליקום ועירית הוא נקודת התחלה מצוינת. בהצלחה (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

הפעם נכין כמות נדיבה של פסטו מעגבניות מיובשות. נשתמש בו לרוטב של הפסטה, אך הפסטו יישמר היטב במקרר כתוספת לפיצות, טוסטים, כריכים ואפילו לחביתה (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

לא בטוח כמה מקורותיו של הרוטב הזה איטלקיים, אבל אתם ללא ספק עומדים להתמכר אליו. רק שימו לב: לא ליד הילדים. מתכון לפסטה ברוטב א-לה וודקה - רוטב סמיך ועשיר של עגבניות, וודקה ושמנת שעוטף נהדר את הפסטה (מתכונים, אוכל)

|

30 דקות עבודה

חומוס ואיטליה? כן, יש מנה איטלקית קלאסית של פסטה עם חומוס בשם פסטה אה צ’צ’י. היא מגיעה מהמטבח הרומאי וטעימה כל כך שאתם חייבים לנסות. מתכון לפסטה ברוטב עגבניות עם גרגירי חומוס, זיתים וגבינת פטה (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

מרק צח ועשיר בטעמים ובתוכו מתבשלים רביולי או טורטליני טעימים שאפשר להכין לבד או לקנות מוכנים, לבחירתכם ובהתאם לזמן שיש ברשותכם. ארוחה חורפית מזינה וטעימה שתמיד קוצרת מחמאות (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

פסטה פטוצ'יני ברוטב סמיך וקרמי של עגבניות מיובשות, שמנת ופטריות טריות - שילוב מעולה של מרקמים וטעמים מרכיבים פשוטים וזמינים שמייצר מנה וואו תוך 30 דקות בלבד (מתכונים, אוכל)

1
| |

מה אוכלים היום?

בימים שמרגישים כמו סגר - למרות שאין אחד כזה - אנחנו מצמצמים יציאות והוצאות ומביאים את המסעדה הביתה. והאמת? זה די קל. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת רביולי בטטה ברוטב שמנת מוקרם תוך 30 דקות בלבד. ההגשה והיין בצד - עליכם (מתכונים, אוכל)

4
| |

מסעדה בבית

אחרי שאוכלים פסטה ביתית, קשה מאוד לחזור לאכול פסטה קנויה - והסרטון הזה הוא ההוכחה שזה בעצם סופר פשוט! אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת פסטה פפרדלה ביתית טרייה עם רצועות בקר ברוטב פיקנטי של פטריות, יין לבן, צ'ילי ובזיליקום (מתכונים, אוכל)

10
| |

מה אוכלים היום?

את הבצק של הפסטה מחליפות רצועות קישואים ארוכות והמילה זודלס היא למעשה הלחם בין נודלס לזוקיני. הזודלס עטופים ברוטב עגבניות ואפשר גם להוסיף קוביות מוצרלה. מתכון לזודלס: פסטה קישואים ברוטב עגבניות - בריא יותר, טעים לא פחות (מתכונים, אוכל)

|