כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לתבשיל אסאדו ובטטות - תענוג אמיתי לשבת

מלי יהודיוף עם מנה סופר מרשימה, טעימה מאוד וקלה להכנה שתפאר את שולחן השבת שלכם: מתכון לתבשיל אסאדו עם עצם ובטטות במתיקות מעודנת (מתכונים לשבת, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
תבשיל אסאדו עם עצם ובטטות
תבשיל אסאדו עם עצם ובטטות (צילום: מלי יהודיוף)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג אסאדו עם עצם, חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים לחצי ופרוסים דק
  • 1/2 כוס שמן
  • 6 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות סילאן
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

שימו לב: זמן העבודה עומד על 30 דקות, אך הבישול לוקח 3 שעות

1. בסיר סוטאז רחב, מחממים את השמן, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה.

2. מוסיפים את השום ואת קוביות האסאדו ומטגנים אותן במשך 3 דקות מכל צד.

3. יוצקים על הכל 3 כוסות מים רותחים, מתבלים בפפריקה, כמון, מלח, פלפל שחור וסילאן. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 3 שעות על אש בינונית-נמוכה.

4. לאחר שעתיים וחצי של בישול, מוסיפים את קוביות הבטטה וממשיכים בבישול, עד שהבטטות רכות, הרוטב מסמיך והתבשיל מקבל גוון ענברי שחום ושזוף.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
אני ינסה את זה השבת בעזרת השם
2
וואו מתכון מושלםם!!!!!!!!!!! ללקק את האצבעות
1
האם אפשר לשים את זה על הפלטה עד שבת בצהריים?
עיקריות