רכיבים
- 1 יחידת לשון עגל מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1 בצל גדול, פרוס לחצאי טבעות
- 2 גזרים, חתוכים למקלות
- 1 פלפל אדום מתוק, פרוס לרצועות
- צרור סלרי, קצוץ
- 4 שיני שום, פרוסות
- 2 כפות שמן
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית סוכר חום
- 1 כף שטוחה קמח מהולה במעט מים - להסמכת הרוטב
- 1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים את הלשון בסיר עמוק, מכסים במים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים.
2. מוציאים את הלשון לקרש חיתוך, ממתינים שהיא תצטנן לחלוטין ואז עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 3 שעות, כדי שנוכל לפרוס את הלשון לפרוסות יפות.
3. בעזרת סכין חדה או ביד, מקלפים את השכבה החיצונית של הלשון ופורסים אותה לפרוסות שוות בעובי הרצוי.
4. בסיר רחב, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל להשחמה. מוסיפים את הפלפל האדום, הגזר, הסלרי והתבלינים וצורבים יחד במשך 1-2 דקות.
5. מסדרים מעל את פרוסות הבשר, יוצקים מעל מים עד לגובה פרוסות הבשר ואת הקמח המהול במים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 40 דקות.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים