רכיבים
- 5-6 פרוסות נתחי בשר דקות מרשת קצביות 'וול דאן' (בקשו מהקצב)
- 150 גרם פירורי לחם
- 1 כוס קמח
- 2 ביצים
- 1 כפית רוטב חומץ בלסמי מצומצם (לא חובה)
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- שמן לטיגון עמוק
לאטריות:
- 2 כפות שמן
- 1 בצל, קצוץ
- 200 גרם אטריות דקות
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית כורכום
- כ-400 מ"ל מים חמים (עד גובה האטריות בסיר)
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערה אחת, טורפים את הביצים עם הרוטב הבלסמי, המלח והפלפל השחור. בקערה שנייה מניחים את פירורי הלחם ובקערה שלישית את הקמח.
2. מחממים שמן לטיגון עמוק ובמקביל, מקמחים בנדיבות פרוסת בשר דקה, מנערים קלות, טובלים היטב בבלילת הביצים ואז מצפים בפירורי לחם ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים במשך דקה מכל צד ומוציאים לנייר סופג.
הכנת האטריות:
3. בסיר נמוך ורחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל להזהבה.
4. מוסיפים את האטריות, מתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור ומטגנים תוך כדי בחישה במשך 2 דקות.
5. יוצקים כ-400 מ"ל מים חמים - עד גובה האטריות, מכסים את הסיר, מכבים את האש ומשאירים כך במשך 5 דקות.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!