רכיבים
- 2.5 ק"ג צוואר טלה מרשת קצביות 'וול דאן'
- 2 בטטות, מקולפות ופרוסות לאורך
- 3 גזרים, מקולפים ופרוסים לאורך
- 3 גבעולי סלרי ללא העלים, פרוסים לאורך
- 4 שיני שום, פרוסות
- 2 כפות סילאן
- 1 כפית מלח גס
- 1/2 כפית פלפל שחור גס
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מסדרים את הירקות ומשאירים במרכז מקום לבשר.
2. מניחים את נתחי הבשר במרכז התבנית, מפזרים מעל את פרוסות שיני השום, מתבלי במלח ופלפל שחור ומזלפים את הסילאן.
3. מכסים את התבנית ב-2 נייר אפייה זה על גבי זה, אוטמים הכל עם שכבת נייר כסף אחת ואז עם שכבה נוספת.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות במשך 5 שעות.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!