רכיבים
- 1.5 ק"ג אסאדו עם עצם מרשת קצביות 'וול דאן'
- 20-30 עגבניות שרי
- 3-4 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
- 1 בצל, פרוס לחצאי טבעות
- צרור פטרוזיליה, קצוץ
- 2-3 כפות שמן
- 1 כפית סוכר חום
- 1 כפית פפריקה מרוקאית
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כפית פפריקה חריפה
- 1 כפית מלח
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותם במשך 2 דקות מכל צד.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה ועגבניות השרי, מתבלים, ממתינים דקה ויוצקים על הכל 1/2 1 כוסות מים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה במשך 3 שעות. מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים בסיר ומוסיפים מים, אם צריך.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים