רכיבים
- 1 ק"ג בשר ראש מרשת קצביות 'וול דאן'
- 2 כוסות גרגירי חומוס מושרים לילה ומבושלים במשך שעה וחצי או מקופסת שימורים
- 5-7 פלפלי שאטה מיובשים
- 5-6 שיני שום, קלופות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 3 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית כמון
- 1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר בינוני על אש בינונית, מניחים את נתח הבשר, מכסים במים ומבשלים במשך 3-4 שעות. מכבים את האש, שומרים בצד 1/2 3 כוסות ממי בישול הבשר, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך, מצננים קלות וחותכים לקוביות.
2. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את השום והפלפלים המיובשים. מוסיפים מעל את התבלינים ו"פותחים" אותם במשך דקה.
3. יוצקים פנימה 3 כוסות מציר הבקר, מוסיפים את גרגירי החומוס ואת קוביות הבקר.
4. מערבבים את רסק העגבניות עם 1/2 כוס מציר הבקר, מוסיפים לסיר ומערבבים.
5. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעה.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!