רכיבים
- 500 גרם נתח בשר שריר הזרוע (מס' 8) מרשת קצביות 'וול דאן'
- 4 כפות שמן
- 4-5 בצלים, חתוכים לחצאי טבעות
- 1 כפית תערובת מלח ופלפל גס ("נטו על הבשר גרוס" של וול דאן)
- 1 כפית דבש
- 1/2 כוס יין לבן
- 7-8 עלי סיגר עגולים
- שמן לטיגון עמוק
ציוד נדרש: מצקת למרק - חשוב שתהיה משומנת היטב, מלקחיים
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. חותכים את נתח הבשר לקוביות בגודל שווה.
2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
3. מוסיפים את תיבול המלח והפלפל השחור, הדבש וקוביות הבשר ויוצקים על הכל את היין הלבן.
4. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים. מדי פעם בודקים שלא חסרים נוזלים - ומוסיפים מים, אם צריך.
5. בווק או סיר רחב ועמוק, מחממים שמן לטיגון עמוק (כ-5 ס"מ גובה). כשהשמן חם, מניחים בו עלה סיגר ומיד יוצרים בו שקע עמוק בעזרת מצקת מרק משומנת. מחזיקים את המצקת על העלה עד שהשקע מתייצב ונוצרת צורה של קערה. מטגנים את הסיגר להשחמה יפה משני הצדדים ומוציאים בעדינות בעזרת מלקחיים לנייר סופג.
6. ממלאים את קעריות הסיגר החמות במילוי הבשר, מזלפים מעל מעט דבש, מפזרים אגוזים קצוצים ועירית קצוצה ומגישים מיד.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!