רכיבים
- 1.5 ק"ג בשר אסאדו מרשת קצביות 'וול דאן'
- 4 כוסות אורז (700 גרם) - הכוסות נמדדות בחד"פ לשתייה חמה
- 4 בצלים גדולים, קצוצים דק דק
- 3 גזרים, פרוסים לאצבעות
- צרור גבעולי סלרי, קצוץ
- ראש שום שלם, שטוף היטב
- 2-3 כפות שמן
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כורכום
- 1 כף שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים לסיר את נתחי הבשר והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות. חשוב להשתמש ב-4 בצלים כיוון שכל הנוזלים בתבשיל מגיעים מהם. האסאדו מתבשל בנוזלים של הבצל ומקבל טעם נהדר.
3. מוסיפים לסיר את הגזר והסלרי ומבשלים במשך 30 דקות.
4. מוסיפים את האורז, יוצקים מעל 4 כוסות מים חמים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות נוספות. מכבים את האש, ממתינים 10 דקות ורק אז מסירים את המכסה.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים