רכיבים
- 500-800 גרם בשר מס' 2 או כל נתח שמתאים לבישול ארוך מרשת קצביות 'וול דאן', חתוך לקוביות
- 1/2 1 כוסות גרגירי חומוס שהושרו לילה שלם במים
- 5-7 עלי מנגולד, שטופים היטב וקצוצים
- 1 בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות
- 4 כפות שמן
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פפריקה חריפה
- 1 כפית מלח
- ציר ירקות / מים
- 1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה)
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן וצורבים את קוביות הבשר עד לסגירה. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את גרגירי החומוס ויוצקים על הכל ציר ירקות או מים עד לכיסוי הבשר.
2. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות. מסירים מהאש ומסננים את הבשר וגרגירי החומוס מנוזלים.
3. בסיר רחב על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים ואת התבלינים ומטגנים עד שעלי המנגולד מכווצים ומאבדים מנפחם.
4. מוסיפים את קוביות הבשר וגרגירי החומוס ויוצקים מעל ציר ירקות או מים עד לכיסוי הבשר. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דקות, עד שהרוטב סמיך.
הכי טעים להגיש לצד אורז לבן, קוסקוס או פשוט חלה טובה.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!