רכיבים
- 1.5 ק"ג כתף טלה מרשת קצביות 'וול דאן'
- 100 גרם צנוברים
- 100 גרם פרוסות שקדים
- 200 גרם ערמונים
- 3-4 שיני שום
- 1/2 כפית פלפל חריף גרוס
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח גס
- 1 כפית חרדל דיז'ון (לא חובה)
- 2-3 כפות סילאן תמרים
- 1/2 כוס יין אדום
- 3-4 כפות שמן זית
- 1/2 כוס עלי כוסברה קצוצים
- 2 ענפי טימין
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. מניחים את נתח הטלה בתבנית פיירקס. מפזרים מסביב את הערמונים ושיני השום.
2. בקערה גדולה, מערבבים היטב את הצנוברים, השקדים, הכוסברה, שמן הזית, החרדל, הסילאן, היין והתבלינים ומורחים בנדיבות על הנתח. מפזרים מעל את עלי הטימין.
3. מכסים את הנתח ב-2 שכבות של נייר אפייה ואז מכסים את התבנית בנייר כסף - חשוב לאטום ולהדק היטב כדי שהבשר לא יתייבש באפייה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 30 דקות ואז מנמיכים את החום ל-170 מעלות ואופים במשך 4 שעות נוספות.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעי