מרק בשר וירקות לסעודה מפסקת (צילום: shuttersock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי
רכיבים
- 1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
- 2 בצלים גדולים, קצוצים
- 6 גזרים, קלופים וחתוכים לרבעים
- 2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
- 1 כף כמון
- מלח ופלפל שחור
- 4 עלי דפנה
- 6 כדורי פלפל אנגלי
- 3 ליטר מים
- 4 כפות שמן
אופן הכנת מרק בשר:
1. מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות.
2. מוסיפים את רבעי הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד.
3. מוסיפים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה.