כיכר השבת

מתכון למרק בשר וירקות לסעודה מפסקת

ההכנה אינה מסובכת, אך התוצאה תשיג לכם לא מעט אנרגיות טובות לצום יום כיפור. מתכון למרק בשר וירקות לסעודה מפסקת (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
מרק בשר וירקות לסעודה מפסקת
מרק בשר וירקות לסעודה מפסקת (צילום: shuttersock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג בשר גולש, חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים, קצוצים
  • 6 גזרים, קלופים וחתוכים לרבעים
  • 2 כוסות חומוס, מושרה ומסונן / חומוס משימורים, שטוף ומסונן
  • 1 כף כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 עלי דפנה
  • 6 כדורי פלפל אנגלי
  • 3 ליטר מים
  • 4 כפות שמן

אופן הכנת מרק בשר:

1. מחממים שמן ומטגנים את הבצל הקצוץ במשך 2 דקות.

2. מוסיפים את רבעי הגזרים, עלי הדפנה, הפלפל האנגלי והכמון ומערבבים יחד.

3. מוסיפים את קוביות הבשר, מתבלים במלח ופלפל שחור ויוצקים את המים על הכל. מכסים ומבשלים במשך 3 שעות על אש נמוכה.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
גם בשר גם ירקות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
1
מישום מה בספרי ההלכות והמנהגים מופיע שלא אוכלים בשר בערב יום הכיפורים... אוכלים דגים ועופות.. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עיקריות