מקלות מלוחים מצופים שוקולד וסוכריות (צילום: American Heritage Chocolate on Unsplash)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1/2 1 כוסות שוקולד חלבי או מריר קצוץ
- חבילת גריסיני
- לקישוט: סוכריות צבעוניות, קוקוס, אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1. בבן מארי או בפולסים במיקרוגל, ממיסים את השוקולד.
2. מצפים 3/4 מאורכו של מקל הגריסיני בשוקולד המומס ואז מגלגלים אותו בסוכריות, קוקוס או אגוזים קצוצים. מסדרים את המקלות המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. מכניסים את התבנית למקרר למשך 20 דקות להתייצבות ומגישים.