גלידה טבעונית מהירה וטעימה (צילום: Bakd&Raw by Karolin Baitinger on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בננות קפואות וחצויות לשניים
- 150 גרם אוכמניות קפואות
- 1 כפית חמאת שקדים
- 250 מ"ל חלב סויה
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם גלידתי חלק.
2. מחלקים את הגלידה בין קעריות הגשה, מפזרים מעל מגוון תוספות, כמו פירות טריים פרוסים, אגוזים קצוצים, פטל מיובש וקפוא, גרנולה, זרעי פשתן או כל תוספת אהובה אחרת.