כיכר השבת

תוצרת בית

יותר טעים מקפה קר ומרענן כפול מאייס: ארטיק קפה

אוקיי, מצאנו באופן רשמי את הדרך הטעימה ביותר לצרוך את הקפאין שלנו. לקחנו קפה מבושל קר, הוספנו חלב סויה, סירופ מייפל ושוקולד צ'יפס ואז הקפאנו את כל הטוב הזה. בבקשה: ארטיקפה. הוא כל כך טוב, שיש סיכוי שתרצו לפנות את כל המקפיא שלכם ולהכין ממנו כמות משולשת (מתכונים אוכל)

| 6 | כיכר השבת |
יותר טעים מקפה קר ופי שניים מרענן מאייס: ארטיק קפה
יותר טעים מקפה קר ופי שניים מרענן מאייס: ארטיק קפה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • ¼1 כוסות קפה מבושל קר, מקוררות (כמו שמכינים נס קפה, רק בלי החלב)
  • 1 כוס חלב סויה או קוקוס
  • 2-3 כפות סירופ מייפל (גם דבש עובד)
  • 2 כפות שוקולד צ'יפס - לא חובה

אופן ההכנה:

1. משלבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ'יפס) בקערה גדולה.

2. מחלקים את התערובת בין תבניות ארטיק.

3. מפזרים את השוקולד צ'יפס בצורה אחידה בין התבניות, אם משתמשים.

4. מקפיאים לפחות 4 שעות או יותר.

הארטיקים יחזיקו במקפיא עד 3 חודשים.

תוכן שאסור לפספס
6 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
רשום שזה חלבי אבל המתכון בפועל לא חלבי
ללא שם
כתוב פרווה
אפרת
3
האם אפשר להמיר לחלב שקדים במקום חלב -הסויה , ושעדיין הסמיכות תהיה בסדר ?
יעל מירושלים:
2
כמה כפיות קפה לכוס?
שלמה

הצגת כל התגובות

1
אפשר חלב רגיל- חלב פרה?
שאלה
גם אני אשמח לדעת
שירה המושש
אולי גם יעניין אותך
קינוחים