כיכר השבת

באנו לעזור

מצאנו תחליף פרווה מעולה לקצפת חלבית

עולם הקולינריה הכשר משגשג כל כך יפה שם בחוץ שמסעדות רבות מגישות קינוחי פרווה טעימים כמו המקור - ואין סיבה שלא נהנה מהפריבילגיה הזו גם בבית. מתכון מהיר לקצפת פרווה בקלי קלות (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
קצפת פרווה טעימה
קצפת פרווה טעימה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס עם כמה שיותר אחוזי שומן - וללא חומרים מייצבים (שייפגעו בהקצפה)
  • 1/4-3/4 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)

אופן ההכנה:

1. יש לצנן את קרם הקוקוס במקרר למשך לילה שלם. הקפידו לא לנער או להניח בשכיבה את הפחית, אחרת מרקם הקצפת ייפגע.

2. לפני ההקצפה עצמה, הניחו קערת ערבוב גדולה במקרר במשך 10 דקות.

3. מוציאים את הפחית מהמקרר - שומרים עליה שתעמוד יציב ובעדינות, מסירים את המכסה. בעזרת כף, אוספים רק את הקרם (ללא המים) מהפחית ומעבירים לקערה המצוננת. לאחר צינון של לילה, הקרם צריך להיות קשה.

4. מקציפים במשך 30 שניות עד לקבלת מרקם קרמי, ואז מוסיפים את תמצית הווניל ואבקת הסוכר ומקציפים עוד דקה עד לקבלת קצפת חלקה.

משתמשים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר במשך שבוע.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
הכנתי! יצא מעולה! לא קיררתי לפני. פשוט פתחתי קופסת קרם שעמדה בארון, אספתי את החלק הלבן ושמתי בקערה במקפיא ל20ד'. הוצאתי והקצפתי. תודה
3
אשמח להמלצות של קרם קוקוס בכשרות מהודרת. תודה
2
היי יש אפשרות להקפיא פחזניות עם הקרם הזה?

הצגת כל התגובות

1
אני מקפיאה סברינות עם קרם
קינוחים