ארטיק יוגורט ותות תוצרת בית (צילום: מתוך הבלוג "קווין אוף קייק")
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 50 גרם סוכר
- 1 כף דבש
- 50 מ״ל מים רותחים
- 250 גרם תותים קפואים
- 1 כפית מיץ לימון
- 250 גרם יוגורט יווני
- 4-5 כפות ריבת פטל / תות איכותית (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הסוכר עם המים הרותחים. ממתינים כ-2 דקות עד שהסוכר נמס.
2. מוסיפים למי הסוכר את הדבש, מיץ הלימון והיוגורט ומערבבים לתערובת חלקה.
3. טוחנים במעבד מזון / נינג’ה את התותים. מוסיפים 4 כפות מהיוגורט המסוכר וטוחנים למרקם חלק.
4. מעבירים ל-6 תבניות ארטיק גדולות את היוגורט הנקי. מוסיפים את מלית התות.
5. משיישים בעזרת קיסם או שיפוד. מוסיפים כפית ריבה (אם משתמשים) ומשיישים שוב.
6. מקפיאים מספר שעות ומגישים.