קפה קר בסגנון וייטנאמי - אחרי שתכינו אותו, לא תוכלו יותר לשתות קפה רגיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 כוסות קפה מבושל, מקוררות במקפיא (כמו שמכינים נס קפה / קפה הפוך, רק בלי החלב)
- קרח - לפי הצורך
- מעט חלב - לפי הצורך
- חלב מרוכז וממותק
אופן ההכנה:
1. מוסיפים מעט קרח וחלב (אם רוצים) לכל כוס קפה.
2. מערבבים פנימה כף גדושה מהחלב המרוכז.
3. טועמים, מוסיפים עוד חלב מרוכז אם רוצים ולוגמים בהנאה.