גנאש שוקולד פרווה נהדר מ-2 רכיבים בלבד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 300 גרם שוקולד מריר, קצוץ
- 400 מ"ל חלב קוקוס
אופן ההכנה:
1. מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום.
2. בסיר קטן, מחממים את חלב הקוקוס עד שהוא מגיע לנקודת רתיחה. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד.
3. ממתינים דקה ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הגנאש כציפוי לעוגה, קישוט למאפינס או מאפי בצק עלים מתוקים, מגישים לצד פנקייקס, פירות חתוכים, גלידות - וכל קינוח שרק עולה בדעתכם.