כיכר השבת

לגזור ולשמור

גנאש שוקולד פרווה נהדר מ-2 רכיבים בלבד

עוגת שוקולד, מגש פירות, גלידה, מאפינס אישיים מבלילה קנויה, אנחנו מבטיחים לא לשפוט - הגאנש הזה בא לכל קינוח בערך בול בזמן. מתכון לגנאש שוקולד פרווה נהדר שישדרג כל קינוח ועשוי מ-2 רכיבים בלבד (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
גנאש שוקולד פרווה נהדר מ-2 רכיבים בלבד
גנאש שוקולד פרווה נהדר מ-2 רכיבים בלבד (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 400 מ"ל חלב קוקוס

אופן ההכנה:

1. מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום.

2. בסיר קטן, מחממים את חלב הקוקוס עד שהוא מגיע לנקודת רתיחה. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד.

3. ממתינים דקה ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.

יוצקים את הגנאש כציפוי לעוגה, קישוט למאפינס או מאפי בצק עלים מתוקים, מגישים לצד פנקייקס, פירות חתוכים, גלידות - וכל קינוח שרק עולה בדעתכם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
קינוחים