כיכר השבת

ספיישל חורף

מתכון לשוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו

לכבוד החורף היפהפה שם בחוץ, הנה גרסת המבוגרים המשובחת לשוקו הילדותי - מתכון לשוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו. מוזגים לספלים, מתכרבלים עם ספר טוב ומתפנקים עם משקה שאף אחד לא יכול לסרב לו (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
שוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו
שוקולטה חמה עם קוביות מרשמלו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 ליטר חלב
  • 3 כפות שטוחות קורנפלור
  • 100 גרם שוקולד חלב רוזמרי
  • 100 גרם שוקולד מריר או לבן
  • 2 כפיות ליקר שוקולד / קפה
  • 1 מקל קינמון
  • קוביות מרשמלו

אופן הכנת שוקולטה:

• מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים.

• בקלחת (סיר עם ידית ארוכה), מרתיחים את החלב ומקל הקינמון. כשהחלב רותח, מוסיפים לסיר את הקורנפלור המדולל. מבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהחלב הופך לסמיך.

• מסירים את החלב מהאש ומוציאים את מקל הקינמון.

• שוברים את השוקולדים לקוביות, מוסיפים לסיר החלב ומערבבים היטב.

• מוסיפים את הליקר לסיר, ומערבבים, עד לקבלת מרקם סמיך מאוד.

• מוזגים את השוקולטה לספלים אישיים, מקשטים בקוביות מרשמלו ומעט אבקת קקאו, מוסיפים כפית ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
תגידו אתם מחזירים תשובות ?
קינוחים