פונדו שוקולד חם ומתוק עם פירות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1/2 כוס אבקת קקאו
- 1 כוס חלב
- 1/4 כוס סוכר
- 70 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/2 כוס מים
אופן הכנת פונדו שוקולד:
רגע לפני: קינוח מתוק וחם לימי חורף קרים באמת: מתכון לפונדו שוקולד טעים שכיף לשבת עם משפחה או חברים ולטבול בו יחד פרוסות פירות, מרשמלו או מקלות מלוחים.
• מבשלים בסיר בינוני על אש נמוכה את אבקת הקקאו עם חצי כוס מים, תוך בחישה מתמדת במשך דקה.
• מוסיפים את החלב והסוכר ומביאים לרתיחה.
• מוסיפים את שבבי השוקולד ותמצית הווניל ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהשוקולד נמס והתערובת נוזלית וחלקה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!