פסטה מוקרמת ברוטב שמנת טבעוני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס קשיו גולמי
- 2 כוסות מים רותחים
- 3/4 כוס חלב שקדים לא ממותק
- 1 שן שום, קלופה
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 500 גרם פסטה מסוג פנה או פטוצי'ני
אופן ההכנה:
1. מניחים את הקשיו בקערה גדולה, יוצקים מעל את המים הרותחים ומשרים במשך שעה.
2. מסננים את הקשיו ומעבירים אותם למעבד מזון. מוסיפים את חלב השקדים, שן השום (בשלמותה), המלח והפלפל השחור וטוחנים יחד עד לקבלת קרם חלק.
3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים, יוצקים מעל את קרם הקשיו ומערבבים היטב עד לציפוי מלא.