כיכר השבת

מה אוכלים היום?

פסטה מוקרמת ברוטב שמנת - פרווה לגמרי

אז מה הסוד אתם שואלים? ובכן, מדובר ברוטב שמנת טבעוני על בסיס קשיו וחלב שקדים שמפנק בדיוק כמו המקור. כי בימים כאלה כולנו צריכים אוכל מנחם, אבל היי אם יש גרסה בריאה יותר מי אנחנו שנסרב (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטה מוקרמת ברוטב שמנת טבעוני
פסטה מוקרמת ברוטב שמנת טבעוני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קשיו גולמי
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 3/4 כוס חלב שקדים לא ממותק
  • 1 שן שום, קלופה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 500 גרם פסטה מסוג פנה או פטוצי'ני

אופן ההכנה:

1. מניחים את הקשיו בקערה גדולה, יוצקים מעל את המים הרותחים ומשרים במשך שעה.

2. מסננים את הקשיו ומעבירים אותם למעבד מזון. מוסיפים את חלב השקדים, שן השום (בשלמותה), המלח והפלפל השחור וטוחנים יחד עד לקבלת קרם חלק.

3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים, יוצקים מעל את קרם הקשיו ומערבבים היטב עד לציפוי מלא.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נישט נאר פארעווע, אויך א צער בעלי חיים! עשיתם מצווה גדולה. כדאי להימנע כמה שיותר מביצים, ואם אפשר להימנע בכלל. את האפרוחים הזכרים שלא מביאים ביצים גורסים ביום לידתם, או משאירים להיחנק בשקיות זבל.
יופי!
פסטות