כיכר השבת

מתכונים לשבועות

מנה חגיגית במחבת אחת: טורטליני גבינות עם חצילים

מחפשים איך להרשים בסעודה החגיגית של שבועות? הנה, המנה הזו בדיוק בשבילכם: במחבת אחת יש לכם טורטליני במילוי גבינות - שקונים מוכן, אנחנו לא עובדים קשה הפעם, ומבשלים קלות עם חצילים ופלפלים (מתכונים לשבועות, אוכל)

| כיכר השבת |
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכנים
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכנים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 חציל בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 גמבות, חתוכות לרצועות
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 4 שיני שום, קצוצות דק
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי גרוס
  • 3 כוסות ציר מרק ירקות / מים
  • 1 חבילת טורטליני גבינה קנויים (ניתן להשיג בסופרים בכשרות מהדרין או להחליף ברביולי)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את החצילים, רצועות הפלפלים, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, במשך 6-8 דקות.

2. מוסיפים את השום והצ'ילי הגרוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.

3. מוסיפים את ציר המרק / המים והטורטליני, ומבשלים במשך 12-15 דקות עם מכסה. מדי פעם מערבבים, עד שהפסטה מבושלת ורוב הנוזלים התאדו.

4. מוסיפים את הפטרוזיליה ו-1/4 כוס פרמזן, מערבבים ומסירים מהאש. לפני ההגשה מפזרים מעל את 1/4 כוס הפרמזן הנותר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
פסטות