כיכר השבת

ארוחה ב-3 מרכיבים

ארוחה ב-3 מרכיבים: לזניית רביולי

יש משהו מרגיע בלהכין ארוחות קלות ובלתי מתאמצות. וכאן מדובר באחת כזו, שווה במיוחד: מתכון ללזניית רביולי ברוטב - טוב אינסופי של גבינה נוטפת שכיף להתפנק איתו בסוף יום ארוך. ארוחה ב-3 מרכיבים (מתכונים, אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
לזניית רביולי ב-3 מרכיבים. טוב אינסופי של גבינה נוטפת
לזניית רביולי ב-3 מרכיבים. טוב אינסופי של גבינה נוטפת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 חבילת רביולי קפוא, בכל מילוי אהוב
  • 1 כוס רוטב עגבניות מוכן לפסטה
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (אפשר להתפשר על צהובה)
  • 1 כפית בזיליקום יבש

אופן הכנת לזניית רביולי:

רגע לפני: יש משהו מרגיע בלהכין ארוחות קלות ובלתי מתאמצות. וכאן מדובר באחת כזו, שווה במיוחד: מתכון ללזניית רביולי ברוטב - טוב אינסופי של גבינה נוטפת שכיף להתפנק איתו בסוף יום ארוך.

• מחממים את התנור ל-180 מעלות.

• בתבנית אפייה קטנה, יוצקים שכבה דקה של רוטב העגבניות.

• מסדרים מעל שכבת רביולי, מעל מעט רוטב עגבניות ומפזרים גבינה. מניחים שכבה נוספת של רביולי, רוטב עגבניות ולבסוף גבינה.

• מפזרים מעל את הבזיליקום.

• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
האם צריך לבשל את הרביולי קודם?? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחת
פסטות