כיכר השבת

מה אוכלים היום?

פסטה מוקפצת עם עוף ופלפלים צבעוניים

כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פסטה עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים
פסטה עם רצועות עוף ופלפלים צבעוניים (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת פסטה פרפרים
  • 5 פרגיות עוף מנוקות מעור ושומן
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל ירוק
  • 1 כוס תירס מסונן מנוזלים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 5 כפות שמן
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פסטה מוקפצת עם עוף וירקות:

רגע לפני: כשאיטליה וסין נפגשים: מתכון לפסטה מוקפצת עם רצועות עוף, פלפלים צבעוניים ותירס ברוטב מתקתק. צריכים ארוחה לכל המשפחה - כאן ועכשיו? המנה הזו בשבילכם.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.

• חותכים את הפרגיות לרצועות.

• מנקים את הפלפלים מגרעינים, וחותכים לרצועות.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את רצועות הפרגיות עד להזהבה.

• מוסיפים את הפלפלים והתירס ומקפיצים יחד תוך ערבוב בכף עץ, במשך 4 דקות על אש בינונית.

• מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת רוטב הצ'ילי והסויה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

• מכסים את הסיר, ומבשלים במשך 12 דקות על אש נמוכה.

• מגישים חם.

עם מה תגישו את הפסטה?

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מוכשרת אחת.
חיה
פסטות