This browser does not support the video element.
מצרכים
למילוי:
- 6 פרגיות עם עור פרוסות ומוכנות למילוי מרשת הקצביות המהודרת של וול-דאן
- בצל קצוץ דק דק
- 150 גרם הודו טחון / בשר טחון
- צרור עלי פיטרוזילה קצוצה
- 3 כפות צנוברים
- 2/3 כפות שמן
- מלח ופלפל לפי הטעם
- כף תבלין תערובת המבורגר של וול-דאן
לרוטב:
- 2 שיני שום
- כפית פלפל חריף גרוס של וול-דאן
- כף סוכר
- 2 כפות רסק עגבניות
- חצי כוס רוטב צ׳ילי מתוק
- חצי כוס מיץ תפוזים
- חצי כוס רוטב סויה
- 2 כפות שמן
- צרור פיטרוזילה קצוץ
אופן ההכנה:
1. הכנת המילוי:
טגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפטריות והצנוברים וטגנו עד להשחמה. הניחו בצד להתקרר.
ערבבו את ההודו הטחון עם התבלינים והפטרוזיליה, הוסיפו את תערובת הבצל והצנוברים וערבבו היטב.
2. מילוי הפרגיות:
פרסו ניילון נצמד על משטח העבודה, הניחו עליו את הפרגיות כשהעור כלפי מטה. מלאו כל פרגית בכמות נדיבה מהמילוי, גלגלו והדקו היטב עם הניילון הנצמד.
3. בישול ראשוני:
הניחו את הפרגיות המגולגלות במים חמים ובשלו למשך 10 דקות.
4. הכנת הרוטב:
ערבבו בקערה את כל חומרי הרוטב עד לאיחוד מושלם.
5. אפייה:
סדרו את הפרגיות בתבנית, צקו עליהן את הרוטב והברישו היטב. פזרו מעל פטרוזיליה קצוצה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.
אפו כ-35-40 דקות עד להשחמה יפה של העור.
בתיאבון!
מתכון מאת השף אוראל בראל.
להשגת כל הבשרים והתבלינים למנה – ברשת הקצביות המהודרת של וול-דאן.