כיכר השבת

מנה חגיגית ופיקנטית

כרישה ממולאת בבשר טחון- טעמים עוצרי נשימה | צפו

כרישה ממולאת היא שילוב מושלם של טעמים עשירים ומרקמים מענגים. זו מנה ייחודית ומרשימה שמתאימה לשולחן חגיגי, הן כמנה עיקרית או כתוספת למנה בשרית. זו מנה שתפנה את תשומת הלב על השולחן, תוסיף טעמים חדשים ותהפוך את השולחן לחגיגי במיוחד (אוכל ומתכונים)

כרישה ממולאה בבשר טחון- טעמים עוצרי נשימה
כרישה ממולאה בבשר טחון- טעמים עוצרי נשימה (צילום: אוראל בראל)

This browser does not support the video element.

כרישה ממולאה בבשר טחון- טעמים עוצרי נשימה (צילום: אוראל בראל)
סועדים20
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

    • 3 כרישות גדולות
    • 500 גרם בשר טחון טרי מרשת הקצביות של וול-דאן
    • צרור נענע קצוץ
    • צרור כוסברה קצוץ
    • כפית תבלין להמבורגר של וול-דאן
    • מלח ופלפל לפי הטעם
    • 2 כפות סילאן
    • 2 כפות שמן
    • ראש סלרי פרוס

    אופן ההכנה:

    • תחילה נפרוס עם סכין את הכרישה באמצע עד לאמצע הכרישה ונפרוס ל- 3 חלקים שווים.
    • נבשל במים רותחים כ- 5 דקות בלבד ונוציא לקירור של העלים.
    • נפריד את עלי הכרישה הקטנים הפנימים שלא מתאימים למילוי ונקצוץ אותם דק.
    • נטגן את הכרישה להשחמה ונניח לקירור.
    • בקערה נניח את הבשר טחון, מלח, פלפל שחור, תבלין המבורגר, צרור כוסברה, צרור נענע וכמחצית מהכרישה שטיגנו.
    • נערבב היטב ונמלא את הכרישה.
    • בסיר רחב שמתאים לתנור נשפוך את השמן, נוסיף את הכרישה הקצוצה וראש סלרי פרוס.
    • נסדר את הכרישה הממולאת, נתבלן במלח, פלפל שחור, סילאן. נוסיף מים עם כף אבקת מרק עוף (לא חובה) עד שיכסה מעט הכרישה. נכסה ונכניס לתנור לשעה על 170 מעלות עד להשחמה.

    בתאבון!

    תוכן שאסור לפספס
    תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    התגובה נשלחה בהצלחה.
    בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
    אולי גם יעניין אותך
    בשר