כיכר השבת

מה אוכלים היום?

עסיסי, טעים ובריא יותר: המבורגר אפוי ב-10 דקות

קציצות קטנות של אושר שאתם מתקתקים ב-10 דקות גג ושולחים לתנור ובינתיים, תכינו רוטב מיונז פיקנטי למריחה בלחמנייה. מתכון להמבורגר אפוי (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
המבורגר אפוי
המבורגר אפוי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר בקר טחון
  • 1/2 כוס פירורי לחם פנקו
  • 1 בצל קטן, קצוץ
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית קינמון (לא חובה)
  • 1/2 כפית כוסברה טחונה
  • קורט פלפל קאיין או פפריקה חריפה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח

לרוטב המיונז:

  • 1/3 כוס מיונז
  • 2 כפיות אריסה
  • 1 כפית מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.

2. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים במשך 2 דקות עד לקבלת עיסה אחידה. אין לערבב יתר על המידה, אחרת המרקם של הקציצות ייפגע.

3. יוצרים מהעיסה 12 קציצות המבורגר בגודל שווה, מסדרים בתבנית ואופים במשך 20-25 דקות.

4. במקביל, מערבבים את המיונז עם האריסה והלימון, מורחים בלחמניית המבורגר, מוסיפים ירקות פרוסים ואם אתם ממש רוצים להתפרע, הוסיפו גם גזר כבוש - הנה מתכון.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
בענין ההמבורגר.אין צורך להוסיף ביצה.בדיוק כמו שבקבאב לא מוסיפים
ללא שם
בשר