כיכר השבת

סוכות תשפ"א 2020

קציצות בשר ועוף שאפשר לטגן או לבשל ברוטב

מורן פינטו עם מתכון לקציצות בשר ועוף שאפשר לבשל ברוטב חמוציות וקינמון או רק לטגן אותן, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
קציצות בשר ועוף ברוטב
קציצות בשר ועוף ברוטב (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 500 גרם עוף טחון
  • צרור כוסברה, טחונה במעבד מזון או קצוצה היטב
  • 2 בצלים, טחונים במעבד מזון או קצוצים היטב
  • מלח ופלפל שחור
  • קמצוץ קינמון

לרוטב:

  • 4 כפות שמן
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • קמצוץ קינמון
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה גדולה, עד לקבלת עיסה אחידה.

בשלב זה אפשר פשוט לטגן אותן ולהגיש אותן בגרסה יבשה, או להמשיך לבישול ברוטב:

2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר גדול ורחב ומבשלים על אש בינונית. כשהרוטב מבעבע, יוצרים עיגולים שווים מהעיסה ומסדרים בסיר.

3. מכסים ומבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בשר