כיכר השבת

מה אוכלים היום?

פילה מושט שאוכלים פריך וחם ישר מהטיגון

השפית מורן פינטו עם מתכון לדגי מושט מצופים בתערובת פירורי לחם ותבלינים שאף אחד לא יצליח לסרב להם. טעים להגיש עם פירה או תפוחי אדמה אפויים וסלט ירקות רענן (מתכונים, אוכל)

| 7 | כיכר השבת |
פילה מושט מטוגן בציפוי פריך
פילה מושט מטוגן בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של מושט
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כף חרדל
  • 2 כפות פטרוזיליה מיובשת
  • 1 כף שום גבישי
  • מלח ופלפל שחור
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את הביצים והחרדל עם הפטרוזיליה המיובשת והשום ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הדגים לקערה ומצפים אותם בבלילה משני הצדדים.

2. בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק וממלאים צלחת רדודה בפירורי לחם.

3. בזהירות, מצפים כל דג בפירורי לחם משני הצדדים ומעבירים לשמן החם - מטגנים תחילה על הצד של העור במשך 3 דקות ואז הופכים ומטגנים 3-4 דקות נוספות.

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
נראה מצויין!
מ
3
מה השלב הבא? קורנפלקס עם חלב
פששששש
2
טעים ברמות אין מה לומר
ללא שם

הצגת כל התגובות

1
לפני שהדגים מפשירים מורידים את העור תחת זרם מיים משרים במים עם לימון לחצי שעה להוצאת טעם לואי ומיבשים בנייר סופג מצפים בקמח ואז את המתכון שהיא נתנה👆מטגנים לא מטגנים יותר מדי שלא ישרף ומכניסים לתנור לאפיה של 10 דקות שהדג יהיה אפוי גם מבפנים
אחת שעשתה
אולי גם יעניין אותך
בשר