כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני

ארוחה משפחתית שכולם יאהבו כל כך: מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני רכה שאי אפשר לסרב לה. בונוס: אתם לא צריכים לטגן את הקציצות (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
קציצות בשר מתקתקות ופטוצ'יני
קציצות בשר מתקתקות ופטוצ'יני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 ביצה
  • 2 גזרים
  • 1 כף גדושה פירורי לחם
  • 1 כף קטשופ
  • 1 בצל גדול
  • 1/2 כפית אבקת מרק
  • מלח ופלפל שחור
  • לרוטב:
  • 2 פלפלים אדומים
  • 1 בצל
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית גדושה קמח
  • 1 כף קטשופ
  • 1-2 כפות חומץ
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף סילאן
  • מעט אבקת מרק
  • מלח ופלפל שחור
  • 500 גרם פסטה פטוצ'יני (מאורכת ושטוחה)

אופן הכנת קציצות ברוטב חמוץ מתוק ופסטה:

רגע לפני: ארוחה משפחתית שכולם יאהבו כל כך: מתכון לקציצות בשר ברוטב חמוץ מתוק ופסטה פטוצ'יני רכה שאי אפשר לסרב לה. בונוס: אתם לא צריכים לטגן את הקציצות.

הכנת הקציצות:
• מגרדים את הגזר, קוצצים את הבצל ומערבבים בקערה גדולה עם הבשר הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הקטשופ, אבקת המרק, מלח ופלפל.

• יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ומסדרים אותם בצד בצלחת גדולה / תבנית, למשך שעה.

הכנת הרוטב:
• חותכים לקוביות את הפלפלים.

• קוצצים את הבצל, פורסים את השום ומטגנים אותו בסיר רחב עד להזהבה. מוסיפים את הקמח וקוביות הפלפלים ושאר מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.

רגע האיחוד:
• מביאים את הרוטב לרתיחה, ומנמיכים ללהבה נמוכה. מוסיפים את כדורי הבשר, ומבשלים במשך 20-25 דקות.

• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה.

אופן ההגשה: מניחים מהפסטה בצלחת הגשה ומעל מספר קציצות ורוטב ומגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
לא צריך להוסיף מים לרוטב?
בשר