

סועדים8
זמן הכנה105 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
לקוסקוס
- סולת 1 ק"ג
- מלח 1 כף
- שמן 1 כוס
- מים 1 יחידות
אופן ההכנה
- הכנת הקוסקוס מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח | מוסיפים שמן ומערבבים בידיים | מוסיפים כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת | מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס, ומניחים על הכיריים | מפזרים על הרשת ומשאירים חור במרכז לאידוי יעיל | ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה, אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס | מכסים במכסה ומאדים במשך שעה | בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה | שופכים על התערובת שתי כוסות מים תוך כדי ערבוב ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות | מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות | מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומסננים את התערובת דרכה ליצירת גרגירים מושלמים
סועדים8
זמן הכנה255 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי
להכנת התערובת
- בצל חתוך לקוביות גדולות 1 יחידות
- גזר חתוך לקוביות גדולות 3 יחידות
- קישואים חתוך לקוביות גדולות 2 יחידות
- דלעת חתוך לקוביות גדולות 1 יחידות
- עלי סלרי חתוך גס 1 יחידות
- בשר מספר 8 חתוך לקוביות גדולות 1 ק"ג
- קופסא קטנה של רסק עגבניות 1 יחידות
- ראס אל-חנות 0.5 כפית
- מעט שמן 1 יחידות
אופן ההכנה
- אופן ההכנה: מטגנים מעט את קוביות הבשר עד שהם מאפירים | מוסיפים את הירקות ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב | מוסיפים את התיבול, וכ-3 ליטר מים ומבשלים כ-4 שעות על אש נמוכה