רכיבים
- ביסקוויטים פתי בר
- שוקולד מריר
- מרשמלו
אופן הכנת ס'מורס:
רגע לפני: קבלו את הממתק שהאמריקאים אוהבים להכין בעיקר בקומזיצים, או כשבא להם משהו מתוק, כאן ועכשיו: מתכון לס'מורס - סנדוויץ' ביסקוויטים נוטף שוקולד ומרשמלו נמס.
• מחממים את התנור ל-180 מעלות.
• בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים, מסדרים שכבת ביסקוויטים.
• על כל ביסקוויט מניחים 2-3 קוביות שוקולד.
• מעל הכל מניחים מרשמלו, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש. משגיחים ומוציאים כשהמרשמלו משחים מלמעלה, זהירות: זה קורה מהר.
• סוגרים מלמעלה בשכבת ביסקוויטים, מוחצים קלות ומגישים מיד חם.
צפו בסרטון עם שלבי ההכנה שהכינו PureWow:
הצגת כל התגובות