![לזניית רביולי ב-3 מרכיבים. טוב אינסופי של גבינה נוטפת](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2015/09/02/d99c73e0-02b5-11ef-97a3-e12a00cf89de__h667_w1000.jpg)
רכיבים
- 1 חבילת רביולי קפוא, בכל מילוי אהוב
- 1 כוס רוטב עגבניות מוכן לפסטה
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (אפשר להתפשר על צהובה)
- 1 כפית בזיליקום יבש
אופן הכנת לזניית רביולי:
רגע לפני: יש משהו מרגיע בלהכין ארוחות קלות ובלתי מתאמצות. וכאן מדובר באחת כזו, שווה במיוחד: מתכון ללזניית רביולי ברוטב - טוב אינסופי של גבינה נוטפת שכיף להתפנק איתו בסוף יום ארוך.
• מחממים את התנור ל-180 מעלות.
• בתבנית אפייה קטנה, יוצקים שכבה דקה של רוטב העגבניות.
• מסדרים מעל שכבת רביולי, מעל מעט רוטב עגבניות ומפזרים גבינה. מניחים שכבה נוספת של רביולי, רוטב עגבניות ולבסוף גבינה.
• מפזרים מעל את הבזיליקום.
• אופים במשך 15-20 דקות, עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.