כיכר השבת

מתכון: ספגטי ברוטב בולונז

השפית מורן פינטו, עורכת מדור 'אוכל' בכיכר השבת, מגישה מתכון לספגטי ברוטב בולונז. עם תוספת של תבלינים ובשר טחון, הספגטי שלכם יכול להפוך למעדן מלכים (מתכונים)

| 4 | כיכר השבת |
מתכון: ספגטי ברוטב בולונז
(צילום: shutterstock)

המצרכים לספגטי ברוטב בולונז

  • 1 חב' פסטה צורות/ספגטי
  • סיר עם 5 ליטר מים רותחים עם 2 כפות מלח גס
  • 5-6 כפות שמן
  • 1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 2 גבעולי סלרי(לא חובה)
  • 6 שיני שום כתושות
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כוס מים
  • 1 כוס יין אדום יבש( לא חובה)
  • 6 עגבניות קצוצות
  • מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה מתוקה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • עלי בזיליקום חתוכים
  • 2 כפיות אורגנו

אופן ההכנה של ספגטי ברוטב בולונז

  • מחממים את השמן בסיר רחב.
  • מאדים את ירקות השורש, והשום לפי הסדר שכתוב.
  • מוסיפים את הבשר טחון ומאדים תוך כדי ערבוב.
  • מפוררים טוב את הבשר המבושל ומערבבים תוך כדי בישול.
  • שופכים את היין
  • מוסיפים את העגבניות,מערבבים היטב וממשיכים לבשל על אש קטנה.
  • מתבלים, ומוסיפים את המים..
  • וממשיכים לבשל במשך 20-25 דק', מוסיפים את רסק העגבניות מבשלים עוד כמה דק'.
  • מוסיפים את עשבי התיבול.
  • מגישים על פסטה שבושלה מראש ע"פ הוראות היצרן.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
זה יוצא מושלם.
גרפי
1
תודה רבה
חייםג
אולי גם יעניין אותך
בשר