כיכר השבת

ראש השנה

מתכון לבריסקט - חזה בקר מפואר במרינדה מתקתקה

את המנה הזו קל מאד להכין - קוצצים בצל ושום ומניחים בתבנית, זורקים כמה מרכיבים לקערה, מערבבים היטב, שופכים מעל הבשר ומכניסים לתנור. זה הכל ועם זאת, היא מרשימה וטעימה באופן מיוחד - כזה ששמור בדיוק לימי ראש השנה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
חזה בקר במרינדה מתקתקה
חזה בקר במרינדה מתקתקה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • נתח חזה בקר / כל נתח שתבחרו במשקל 2 ק"ג, חתוך לפרוסות
  • 1 בצל גדול, חתוך לפרוסות
  • 7 שיני שום, חתוכות לפרוסות
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס מים
  • מעט דבש

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרוסות הבצל והשום בתבנית ומעליהן את נתחי הבשר.

2. מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב.

3. שופכים מעל הבשר את הרוטב.

4. אופים את השר כשהוא מכוסה, בחום של 180 מעלות, במשך 3-4 שעות. לאחר שעתיים הופכים את הבשר לצד השני.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עיקריות