כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לאגוזי פקאן מצופים סוכר שלא תוכלו להפסיק לנשנש

הבעיה היחידה בחטיף הזה: הוא טעים מדי. אפילו ממכר, היינו אומרים. חוץ מזה, פשוט להכין אותו וכיף להגיש ולאכול. שימו לב לערבב את האגוזים כל 15 דקות, אחרת הם יתאחדו ולא יקבלו את הטעם הקלוי המשובח שאמור להיות להם (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר
לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • תרסיס שמן
  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כף מים
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 450 גרם חצאי פקאן

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מצפים תבנית בתרסיס שמן.

2. טורפים את החלבון והמים בקערה בינונית עד לקבלת קצף. מערבבים את הסוכר, המלח והקינמון בקערה נפרדת.

3. מוסיפים את אגוזי הפקאן לתערובת הביצה; מערבבים לציפוי. מעבירים את האגוזים לתערובת הסוכר ושוב, מערבבים לציפוי.

4. מעבירים את אגוזי הפקאן לתבנית המוכנה. אופים כשעה עד שהם לקבלת פריכות - מערבבים כל 15 דקות. מצננים ונהנים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
קינוחים