כיכר השבת

קינוח חורפי מהיר

מה עושים עם בננות בשלות? מטגנים אותן

מה עושים עם בננות בשלות? פורסים אותן, מצפים בתערובת של סוכר וקינמון, מטגנים אותן להשחמה יפה ויש לכם את הקינוח החורפי המושלם בסיום ארוחה טעימה, נשנוש כיפי כשהאורחים כבר בדלת או תחליף נהדר לעוגה ליד הקפה של הבוקר (מתכונים, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
פרוסות בננה מטוגנות בציפוי סוכר וקינמון
פרוסות בננה מטוגנות בציפוי סוכר וקינמון (צילום: Candice Bell on Shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 בננות בשלות מאוד
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חובה)
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. פורסים את הבננות לעיגולים דקים בעובי של כ-0.5 ס"מ.

2. מערבבים בקערה קטנה את הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט (אם רוצים).

3. משמנים קלות מחבת גדולה, רצוי מחבת עם ציפוי נון-סטיק, ומחממים אותה על אש בינונית.

4. מסדרים במחבת את פרוסות הבננה ומפזרים עליהם מחצית מתערובת הסוכר והקינמון. מטגנים במשך 2-3 דקות, הופכים את פרוסות הבננה, מפזרים מעל את המחצית הנותרת של תערובת הציפוי ומטגנים במשך 2-3 דקות, עד שהבננות מקבלו גוון שחום-יפה ונעשות רכות, חמות ומקורמלות. מגישים מיד.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מתכון מאוד טעים של אוראל בראל יישר כוח עשר נקודות ממני
ללא שם
1
דעו. בננות אוצר בית דין אסורות בטיגון, אפייה וכדו', דהוי "לאוכלה" ולא להפסד.
אבי
וואו תודה על העידכון
מ
קינוחים