כיכר השבת

פריכות וטעמים עמוקים

כרובית ממולאת בבשר: המתכון שיהפוך את הארוחה לחגיגה

כרובית רכה ועדינה מתחבאת בתוך מעטפת בשר עסיסית, מתובלת בדיוק במידה הנכונה. הטיגון מעניק לה פריכות זהובה, והבישול ברוטב עמוק וסמיך מחבר בין כל הטעמים לחוויה מושלמת. ביס אחד, ואתם כבר מכורים! (אוכל ומתכונים)

| מקודם |
כרובית ממולאת - זה נראה כמו קציצה, אבל הטעם מפתיע - צפו
כרובית ממולאת - זה נראה כמו קציצה, אבל הטעם מפתיע - צפו (צילום: אוראל בראל | קריינות: ליקול הפקות)

This browser does not support the video element.

כרובית ממולאת - זה נראה כמו קציצה, אבל הטעם מפתיע - צפו (צילום: אוראל בראל | קריינות: ליקול הפקות)

מצרכים ל-15-18 יחידות:

לקציצה:

לציפוי:

  • 2 כוסות קמח /קמח מצה
  • 2 ביצים טרופות עם מעט מלח
  • שמן לטיגון

מצרכים לרוטב:

  • בצל קצוץ
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 4-5 פלפל שאטה חריף יבש
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כפית פפריקה גדושה
  • כפית סוכר חום
  • מלח לפי הטעם
  • (כף אבקת מרק לא חובה )
  • מים עד גובה חצי מהקציצות כחצי ליטר

אופן הכנת הקציצות:

מערבבים את הבשר עם יתר המרכיבים לעיסה אחידה ממלאים את הכרובית כמתואר בסרטון, טובלים בביצה ואז בקמח ומטגנים בשמן עמוק בחום של 160 מעלות.

הכנת הרוטב:

מטגנים בצל להזהבה מוסיפים את השום והפלפלים. שופכים את יתר המרכיבים לקערה מערבבים ואז שופכים לסיר ומסדרים את הקציצות.

מכסים ומבשלים על אש קטנה למשך כ- 30 דקות, עד שהרוטב סמיך.

בתאבון!

מאת השף: אוראל בראל

קרדיט קריינות: ליקול הפקות – קריינות מקצועית שמשאירה חותם.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר