טעם של עוד

רך ופיקנטי: אוסובוקו ושזיפים מהטבח האיטלקי

ביס אחד מהאוסובוקו הזה ייקח אתכם לטוסקנה בלי לצאת מהבית. נתחים עסיסיים, יין חצי יבש, ושזיפים מתקתקים – כל הטוב בסיר אחד. הכירו את המתכון המנצח של השף אוראל בראל (אוכל ומתכונים)

בשר רך, שזיפים מתוקים – תבשיל של אוסובוקו חלומי! (צילום: אוראל בראל קריינות- ליקול- משרד פרסום)

מצרכים:

  • 4 נתחי אוסובוקו עבים מרשת הקצביות של וול-דאן
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצל סגול גדול
  • 8 שיני שום
  • 2 גזרים גדולים
  • כף סוכר חום
  • כפית טוסקנה של המותג וול-דן
  • מלח לפי הטעם
  • כוס יין לבן חצי יבש
  • מים עד לכיסוי הבשר
  • 200 גרם שזיפים מיובשים ללא חרצנים

אופן ההכנה:

תחילה נקמח את הנתחים משתי הצדדים.

נצרוב בסיר עם דפנות עבות שמתאים לתנור את הנתחים עם שמן זית משתי הצדדים ואז נוציא.

נטגן את הבצל, הגזר והשום להשחמה קלה.

נתבל ונוסיף את הבשר. נוסיף מעל יין, מים ושזיפים.

נכסה ב- 2 נייר אפיה נוסיף מעט מים מעל נייר האפייה. נכסה את הסיר ונשלח לתנור ל- 5 שעות על 150 מעלות.

הבשר יוצא רך ממש!

בתאבון!

מאת השף: אוראל בראל

קריינות: ליקול- משרד לפרסום

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות