כיכר השבת

פיצוץ של טעמים!

בגרסה בשרית כנאפה בשרית במילוי פרגיות- חובה לנסות!

וול דאן עם גרסה בשרית לקינוח החלבי המוכר, כזו שתגנוב את ההצגה ותגרום לכולם לבקש עוד- מנה מושלמת לאירוח חגיגי או סתם לפנק את עצמכם (אוכל ומתכונים)

| מקודם |
כנאפה בשרית מושלמת: מילוי פרגיות עסיסי בשילוב קדאיף פריך - קומבינציה מנצחת!
כנאפה בשרית מושלמת: מילוי פרגיות עסיסי בשילוב קדאיף פריך - קומבינציה מנצחת! (צילום: וול דאן)
סועדים10
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • נתחי פרגית טריה מרשת קצביות 'וול דאן' 3 יחידות
  • שערות קדאיף 200 גרם
  • בצל קצוץ דק 1 יחידות
  • גבעולי סלרי קצוצים דק 2 יחידות
  • צרור כוסברה קצוץ 1 יחידות
  • חופן חמוציות מסוכרות 1 יחידות
  • חופן פקאן סיני מסוכר קצוץ 1 יחידות
  • קמצוץ גרידת לימון 1 יחידות
  • שמן זית 3 כף
  • קורט בהרט 1 יחידות
  • קורט אגוז מוסקט 1 יחידות
  • סוכר 0.5 כפית
  • מלח 1 כפית
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • אבקת סוכר 1 כפית

אופן ההכנה

  1. קוצצים דק דק את הפרגיות. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים למחבת את הסלרי והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ואגוז מוסקט. מוסיפים את החמוציות והפרגיות הקצוצות, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות. מחלקים את תכולת המחבת בין 4 תבניות מרובעות בגודל 10 ס"מ. בקערה גדולה, מערבבים את שיערות הקדאיף עם אבקת הסוכר והשמן ומסדרים אותן בשכבה מעל מילוי הפרגיות שבתבניות. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-20 דקות. מפזרים מעל גרידת לימון ופקאן מסוכר ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? כתבו לנו בתגובות!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר