
This browser does not support the video element.
צליית נתח אסאדו בתוך שקית קוקי בתנור היא שיטה מעולה שמביאה לתוצאה טעימה במיוחד. יש מספר יתרונות בשיטה הזו
שימור הלחות:
כשצולים נתח אסאדו בתוך שקית קוקי, הלחות נשארת בתוך השקית. זה מונע מהבשר להתייבש במהלך הצלייה ומאפשר לו לשמור על עסיסיות ולטעום הרבה יותר רך.
שימור הטעמים:
כל החומרים, כמו תיבול, עשבי תיבול או תוספות, נשארים בתוך השקית. זה שומר על כל הטעמים והריחות בתוך הנתח, כך שהבשר סופג את כל הטעמים בצורה הטובה ביותר.
פשטות וניקיון:
צליית בשר בתוך שקית קוקי פשוטה ומסודרת. זה מפשט את תהליך הצלייה ומקטין את הצורך בניקוי שאריות שומן ושומן בתנור. השמנים והחומרים נשארים בתוך השקית, ולא נשפכים על דפנות התנור.
מצרכים:
- נתח אסאדו עם עצם במשקל 3 וחצי קילו, מרשת הקצביות המצויינת של וול-דאן.
- שקית קוקי XXL
- 10 שיני שום קלופות
- 4 כפית שמן זית
- חצי כוס יין אדום
- 2 כפות סילאן
- 2 כפות דבש
- מלח ופלפל לפי הטעם
- כף תבלין להמבורגר של וול-דאן
- צרור עלי רוזמרין
אופן ההכנה:
מכניסים לשקית קוקי את המצרכים ואת הבשר. סוגרים היטב.
מניחים בתבנית ומממלאים אותה במים לגובה של חצי מהתבנית. אופים בתנור על 160 מעלות כ- 5 שעות. אם רוצים להקטין את זמן הצלייה בקשו מהקצב לפרוס את האסאדו לקוביות 10\10 סנטים ואז זמן הצלייה יקטן ל 2/3 שעות.
בתאבון!