רכיבים
- 8 טורטיות, חצויות
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 2 בצלים לבנים, קצוצים דק דק
- 2 גזרים, מגורדים
- 1/2 כוס רוטב ברביקיו
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן
- 2 אבוקדו, חתוכים לקוביות
- שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
1. במחבת, מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
2. מוסיפים את הבשר ומפוררים במזלג תוך כדי הטיגון. מוסיפים את הגזר ומתבלים במלח ופלפל שחור.
3. יוצקים על הכל את רוטב הברביקיו, מערבבים היטב יחד ומסירים מהאש.
4. בערבוב עדין, מוסיפים לתערובת הבשר את קוביות האבוקדו.
5. בצלוחית קטנה מערבבים קמח (מנופה) ומים ביחס ליצירת "דבק".
6. מניחים את חצאי הטורטיות, כך שהצד העגול למטה והחלק הישר (החתוך) למעלה. מקפלים למרכז את הצד הימני ואז את הצד השמאלי כך שיתקבל קונוס.
7. ממלאים את הקונוסים בתערובת הבשר והאבוקדו, מורחים מה"דבק" בשולי כל קונוס ומהדקים את הפתח לסגירה.
8. כשהשמן לטיגון חם מאוד, מורידים לתוכו את המשולשים עד להזהבה יפה מכל צד. מגישים חם עם רוטב ברביקיו.